MLADI - MLADIMLADI - MLADI

Prvenstvo OŠ Lucija

klikni   Foto: Albert Ploč

Na sliki (od leve): Tristan, Arni in Rok

Končano je letošnje prvenstvo Osnovne šole Lucija. Nastopilo je 8 otrok. Prvo do tretje mesto so si razdelili Arni Sanda, Rok Lončar in Tristan Tul.

---------------------------------

* KOPER - Osnovna šola Koper in ŠK Val tudi letos pripravljata ciklus šahovskih turnirjev za osnovnošolce. Na sporedu je osem turnirjev. Turnirji so odprti za vse osnovnošolce.

ŠK VAL

LUCIJA:

OBALNE KVALIFIKACIJE ZA DRŽAVNO PRVENSTVO

klikni

Najboljši med fanti do 14 let (od leve): Lovro Balajić (3.), Simon Bradač (1.), Rafael Cenčič (2.)

V Luciji so izpeljane obalne kvalifikacije za mladinski DP v standardnem šahu. Nastopilo je 13 mladih iz štirih klubov. Med fanti do 14 let je zmagal Simon Bradač (Rimex), med fanti do 12 let Žiga Smolej (Rimex) in med fanti do 10 let Jernej Kozlovič (Val-Koper).

REZULTATI

RAZPIS/ PRIJAVE

KRANJ:

OSNOVNOŠOLSKO DRŽAVNO PRVENSTVO

Društvo Tomo Zupan iz Kranja je uspešno izpeljalo letošnje osnovnošolsko državno prvenstvo.

Med starejšimi fanti je bil najuspešnejši Jan Šubelj (OŠ Komenda Moste) s stoodstotnim izkupičkom. Med starejšimi dekleti je zmagala Pia Marie Ružič (OŠ A. Bohoriča). Med mlajšimi fanti so stopničke zasedli Primorci: Leon Škrbec (OŠ A. Globočnika Postojna), Andraž Gregorič in Nejc Herega (oba OŠ Solkan). Pri mlajših dekletih je slavila Taja Guid (OŠ Maksa Pečarja).

Najboljša obalna igralca sta bila Jernej Kozlovič (OŠ Koper) na devetem mestu in Yelizaveta Lazareva (OŠ Dante Alighieri Izola) na osmem mestu, oba v mlajši konkurenci.

REZULTATI

Črni in Beli

LUCIJA

OBALNO OSNOVNOŠOLSKO PRVENSTVO

V soboto, 15. decembra 2018, je bilo v prostorih Osnovne šole Lucija obalno posamično osnovnošolsko prvenstvo. Udeležilo se ga je 30 otrok iz štirih obalnih občin.

* Po trije najboljši v vseh konkurencah so se uvrstili na državno prvenstvo, ki bo januarja.

REZULTATI      RAZPIS

MLADINSKE AKTIVNOSTI